img: Hellebrekers Kunststof kozijnen

"Onze kunststof ramen, deuren en schuifpuien hebben een lange levensduur van meer dan 50 jaar."

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg

Wij werken uitsluitend met eigen montagepersoneel in een vaste samenstelling en dus goed op elkaar zijn afgestemd.

Over Hellebrekers

Hellebrekers Kunststof Kozijnen is al meer dan 30 jaar een begrip als het gaat om de productie en montage van kunststof ramen, deuren en schuifpuien. Als één van de grootste producenten voor de consument in Zuid Nederland leveren wij een totaalpakket dat voor u op maat in onze productiehal wordt gemaakt met een uitstekende service en garantie. Alle kozijnprofielen liggen op voorraad in bijna elke gewenste kleur; wij zijn dus snel en flexibel.

Hellebrekers bewaakt de eindkwaliteit door alles in eigen hand te houden. Daarnaast beschikt ze over een eigen serviceafdeling die snel en accuraat werkt.

Onze kunststof ramen, deuren en schuifpuien hebben een lange levensduur van meer dan 50 jaar.
De kwaliteit van het profielmerk, de productiekwaliteit en de kwaliteit van de montage bepalen de prijs van uw kozijn. Goedkoop kan vaak duurkoop zijn. Hellebrekers werkt uitsluitend met materialen die de levensduur van uw kozijnen garanderen. Van beslag tot greep; van vensterbank tot ventilatierooster.

Door de ruime ervaring begrijpen wij als geen ander dat elk huis anders is en elke eigenaar zijn specifieke wensen heeft. Hellebrekers is VKG-keurmerk leverancier en heeft zich ertoe verplicht te werken volgens strenge voorschriften met de hoogste eisen en de laatste technieken.
Hellebrekers heeft eigen showrooms in Kerkrade, Sittard, Veldhoven en Vught waar onze medewerkers u van harte welkom heten. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken voor vrijblijvend advies aan huis.
Kortom, bij Hellebrekers bent u aan het juiste adres als u zekerheid en kwaliteit wilt.

“De kozijnen zijn prachtig en geven het huis een superuitstraling.“

Advies nodig?

Formulier verzenden »
vkg komo skg schüco politie keurmerk veilig wonen